Hybridmöten och projektering av digitala mötesytor

Hybridlösningar för fungerande mötesteknik

Mötesteknik har kommit långt under de senaste åren, och nu finns det fler alternativ än någonsin för hybridmöten. Oavsett om du vill lägga till livevideo till dina personliga evenemang. Eller om du vill ge dina distansdeltagare bästa möjliga upplevelse, då kan det vara en svår uppgift att välja rätt mötesteknik.

Ta hjälp av ett expertteam som kan hjälpa dig att navigera i mötesteknikens värld och välja rätt lösning för dina behov. Du kan också producera högkvalitativt innehåll för dina sociala mediekanaler vilket ger det där extra professionella intrycket som kan ta dig vidare i din karriär.

Konsultation när du ska välja konferensteknik i Stockholm

Du kanske behöver expert konsultation när du är i behov utrustning till AV-, konferens- och mötesteknik. Du kanske är i behov av att koppla samman ditt företags IT utrustning tillsammans med dina kollegors privata lösningar och lös dina hybridmöten och videokonferenser över teams.

Företaget LAV kan hjälpa dig med allt du behöver för att få hela AV-, konferens och IT lösningen att fungera. På så sätt kan du ska skapa digitala mötesytor så att dina anställda kan samlas i företagets- eller digitala mötesrum.

Spela in dina inlägg till SoMe i en streamingstudio

När det gäller sociala medier är en streamingstudio det perfekta sättet att få högkvalitativt innehåll till dina kanaler. Genom att spela in både ljud och video i en professionell studio, kan du skapa engagerande inlägg som verkligen sticker ut från mängden. Men hur vet du vilken hybridmöteslösning som är rätt för dig?

Ta kontakt med LAV för att få veta mer om hur du kan arbeta mer med hybrida möten där de anställda tar med sig sina egna enheter. Det som vi idag brukar benämna vid BOYD, Bring Your Own Device till dina digitala mötesytor. LAV.se kan hjälpa dig att få ut mesta av hybridmötena och projektera eller konsultera dig i valet av konferens- och mötesteknik.