Bli en certifierad kostrådgivare: Lär dig näringslära och hållbara matvanor.

Om du brinner för näring och vill hjälpa andra att lära sig att äta hälsosamt kan det vara en perfekt karriär för dig att bli certifierad kostrådgivare. Ett utmärkande företag på marknaden är Intensivkost.se som erbjuder både grund och vidareutbildningar inom området.

Den här typen av certifiering erbjuder utbildning i näringsrådgivning och lär dig även om hållbara matvanor. Utbildningen till kostrådgivare görs på distans, vilket gör det enkelt att passa in denna utbildning i ditt upptagna schema. Så om du är redo att göra en positiv skillnad i andras liv, läs vidare för mer information om detta certifieringsprogram!

För att bli certifierad kostrådgivare måste du genomgå en utbildning inom kostrådgivning som täcker grunderna i kost och rådgivning. Du lär dig om de olika livsmedelsgrupperna och hur man skapar balanserade måltider som är hälsosamma för både din kropp och miljön. Du lär dig också hur du kan ge råd till människor om hur de kan göra hållbara förändringar i sina matvanor. När du har avslutat utbildningsprogrammet är du redo att avlägga certifieringsprovet. När du har klarat provet är du officiellt certifierad som kostrådgivare!

Här kan du skaffa ett spännande yrke där du får hjälpa andra till ett hälsosammare liv. Intensivkosts Kurser är omfattande och inkluderar de mest viktiga och aktuella ämnena inom och kost och hälsa.