Läkarintyg snabbt och smidigt!

Företaget Läkarintyg finns för dig när du behöver ett snabbt läkarintyg! Genom regelbunden kontakt ihop med organisationer och myndigheter kan du säkerställa att du alltid får korrekta och giltiga handlingar.

Under läkarbesöket inkluderas alltid kontroll av hjärta, lungor och blodtryck. Vid behov kompletterar vi med blodprover och urinprover. Läkarintyg samarbetar med teststationer i hela Stockholm vilket gör att du kan välja den som passar dig bäst beroende på din position!

Covid-19 test

Även test för Covid-19 erbjuds via Läkarintyg. Fördelarna med Läkarintyg är många, de finns på flertalet platser i Sverige, även på flygplatser som Arlanda för test inklusive reseintyg inför din avresa, du kan dessutom boka hembesök/platsbesök. Utöver detta får du svar snabbt till ett fantastiskt pris!

Andra läkarintyg

Utöver Covid-19 test så erbjuder Läkarintyg flertalet andra läkarintyg. Om du ska ta körkort till fordon som lastbil, buss eller taxi, sjöfart eller körkort med diagnos. Även läkarintyg för att påvisa skador, teckna försäkringar eller adoptera med mera.

Läkarintyg är alltså ett företag som anpassar sig oerhört bra till kunden. Deras mål är att göra det så smidigt som möjligt för kunden och är ett företag med stor kompetens och engagemang.