Grillen för dig till sommaren

Eld är den viktigaste ingrediensen för framgångsrik Kamado Joe-matlagning och består av endast tre ingredienser: syre, värme och bränsle. Lär dig att kontrollera dem så att du vet hur du ska undertrycka lågorna.

Rökning är en smak som inte kan imiteras eller blandas. Även enkla köttfiléer förvandlar, berikar smaker och gör hela måltiden minnesvärd. Kamado Joe’s är kolgrillad, så oavsett vilken teknik du använder kommer varje maträtt att ha en svag röklukt. Rökning är den smak vi alla längtar efter.

Kom din första bekantskap med eld, värme och avstånd från ”s’more” minnen från barndomen? Du kan ha tålmodigt försökt få den perfekta gyllene färgen och väntat med marshmallows på lågorna. Alternativt föredrar jag en icke-svart yta som är krispig, så lämna marshmallowsen på spisen och ta bort dem igen. Oavsett vad jag gjorde för att njuta av marshmallows, lärde jag mig något om flamdistans som gäller för Kamado Joe.

Kamado Joe’s grill har innovativa regel-och-delning-tillagningssystem gör det inte bara enkelt att exakt justera avståndet till flamman, utan låter dig också laga mat i en mängd olika kombinationer.