Bygga pool

Är din dröm att bygga din egen pool? De viktigaste sakerna du måste tänka på när du ska bygga din egen pool är om du har behörighet att verkligen bygga poolen helt själv. Är det en vanlig markstående pool med en färdig poolpump så får du bygga ett pooldäck runt poolen men är det en pool som du sänker ner som du måste dra rör till värmepump, rening och så vidare måste du har behörighet inom VVS för att göra det. Du bör också ha behörighet för markanläggning när du ska göra grunden till poolen och isolera runt den. Vad är smidigast och vilken pool funkar bäst? Egentligen spelar det inte någon roll vilken pool du har om den är i glasfiber, plast eller gjuten om du vill att den ska hålla länge så hänger allt på hur du sköter din pool. Alla pooler behöver skötsel så som en bil eller ett hus behöver för att bilen inte ska bli dålig behöver du serva den och för att huset inte ska ruttna behöver du se över fasaden och taket gärna en gång om året. Många pooler har oftast ett sandfilter i poolpumpen, det är viktigt att du gör rent filtret ibland. Gör du rent filtret ofta så behöver du inte köpa nytt varje gång poolen renas dåligt.