Ehsan Fadakar – Hjälper entreprenörer

Ehsan Fadakar är entreprenör och digital strateg som hjälper företag att digitalisera och effektivisera sina verksamheter. Ehsan har med sina 12 års erfarenhet inom digital affärsutveckling samlat på sig många kunskaper och erfarenheter som kan vara till stor hjälp för företag som planerar att digitalisera. Ehsan jobbar nära många olika bolag och hjälper företagen med varje steg mot förändring.

År 2018 startade Ehsan Fadakar Digitalbyrån och sedan dess har han hjälpt ett par bolag med digitalisering av sina verksamheter. Digitalbyrån arbetar tillsammans med 3 team i Ukraina som har god erfarenhet av den digitala miljön i Sverige. Digitalbyrån hjälper dig och ditt företag med många svenska tjänster såsom BankId, Klarna, Fortnox m.m.

Många entreprenörer sitter idag med en bra idé, men de har tyvärr ingen budget eller erfarenhet för att kunna ta fram produkten. Med hjälp av Ehsans framgångsrika upplägg, där han personligen ger stöd till entreprenören genom att hjälpa till med utvecklingen av produkten. Entreprenören får då lägga sin tid på just det han/hon är duktig på.