Sälj dina fakturor

Kredittider på upp till 90 dagar vilket är en väldigt lång tid innan ni som företag får betalt. Många företag som har höga utgifter i början av projekt och under projektets gång ser detta som ett stort problem då man vill sätta igång så fort som möjligt med projektet. Lösningen på detta problem är att sälja sina fakturor till ett factoringbolag. Genom att sälja fakturor till Factoringgruppen får ni betalt inom loppet av ett par timmar och kan sätta igång med ert projekt direkt. Factoringgruppen sköter administrationen, påminnelser och bevakning av fakturan så att ni kan lägga full fokus på att driva ert företag framåt.

Om Factoringgruppen

Factoringgruppen är ett familjeägt företag med lång erfarenhet inom branschen för fakturaköp. Factoringgruppen bildades då det fanns ett stort behov av factoringbolag som erbjuder snabb och bra service, samt en långsiktigt stabil finansiering.

Hur går fakturaköp till?

Att sälja sina fakturor till Factoringgruppen är väldigt enkelt. Det hela börjar med att ni tecknar ett avtal med Factoringgruppen som reglerar den procentsats som dras från beloppet på fakturan. Inga kostnader för uppstart tillkommer. Ni får sedan välja ut de fakturor ni vill sälja. Det finns inga minimibelopp eller ett visst antal som du måste sälja vilket gör Factoringgruppen väldigt Flexibla. Därefter skickar Factoringgruppen fakturan till din kund. På fakturan framgår det tydligt att fakturan är överlåten till Factoringgruppen, samt vilket bankgiro som ska användas för betalning.

Leave a Reply