Nootropics för ett skarpare sinne

Som student känner du säkert igen dig att du sitter och pluggar tills klockan är sent på natten och du försöker förgäves hålla dig vaken med energidryck och kaffe. Som student kan du öka din mentala energi, inlärningsförmåga och kreativitet med hjälp av nootropics som är en blandning av örter, aminosyror och andra substanser som ger din hjärna en boost till minnet, viljestyrkan och koncentrationen. Att använda sig av preparat för att förbättra fysisk och psykisk prestanda är något som människan gjort sedan civilisationens början. Hos Reachgenius hittar du nootropics av många olika slag, beroende på dina behov. Hos Reachgenius hittar du endast lagliga nootropics och inga receptbelagda. Alla nootropics hos Reachgenius har alla tillstånd som behövs från berörda myndigheter.

Några av de vanligaste nootropics är Bromantane, Phenylpiracetam, Noopept och Modafinil Sverige.

Bromantane utvecklades i Ryssland för att öka rörelsekoordinationen och fysisk aktivitet under extrema miljöförhållanden som exempelvis kosmonauter.

Noopept tar kroppen upp väldigt snabbt och du bör känna effekterna inom 15-20 minuter. Noopept ökar din inlärningsförmåga och minne vilket gör den väldigt lämplig till dig som student. Noopept ökar nivåerna av BDNF som är en av de viktigaste molekylerna som har en väldigt stor roll i både kort och långvarig minnesbildning. Det har även visat sig att Noopept hjälper till att skydda dina nerver. Stimuleringen av neuronerna som orsakas av hälsotillskottet förhindrar oxidativ skada och apoptos.

Phenylpiracetam är en nootropics som är någonstans mellan 30 och 60 gånger mer potent än vanlig piracetam. Den här nootropikan är så pass effektiv att den har förbjudits i olympiska spelen.

 

Leave a Reply