Behöver du hjälp med städning i Kalmar?

banner-klippt-1288x724

Ungdomsstäd är en städfirma i Kalmar som hjälper till med hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning, storstädning, trädgårdshjälp, fönsterputs samt målning och tapetsering. När du anlitar Ungdomsstäd i så sätter du en ungdom i arbete samtidigt som du får rent och fint. Personalen på ungdomsstäd är certifierade städare som genomgått både praktiska och teoretiska utbildningar så att de håller en god och jämn kvalité. Personalen har även mycket bra arbetsvillkor då vi har gratis företagshälsovård, generösa reseersättningar och bra löner. Hos ungdomsstäd står även kunden och flexibla städlösningar i fokus, men vår vision är att om vi sätter våra anställda först så blir kvalitén för kunden mycket bättre.

Vi har en blandning av personer i olika åldrar och världsdelar. Den största delen av våra anställda är mellan 20-25 år, men vi har även ett par duktiga äldre som delar med sig av sina kunskaper till våra ungdomar. Vi låter alltid en erfaren och duktig städare städa tillsammans med nya medarbetare så att den mer erfarne snabbt kan visa vad den nya medarbetaren kan förbättra. Innan vi anställer så kontrollerar vi alltid polisuttdrag så att kunden kan känna sig trygg.

Ungdomsstäd hjälper dig med städningen i Kalmar, Nybro och Öland med omnejd och erbjuder städhjälp både för företag och privatpersoner. Ungdomsstäd hjälper främst till med hemstädning i Kalmar hos privatpersoner, men vi har även utbildad och kompetenta medarbetare för Flyttstädning, Kontorsstädning, Storstädning samt Fönsterputs.

 

Leave a Reply