Ekonomirådgivning

Behöver du hjälp med din ekonomi? Behöver du fråga någon om råd? Har du problem så föreslår vi att ni ringer och bokar tid hos Svensk ekonomiplanering för ett möte där ni man går igenom er nuvarande situation. I det mötet sker det en djupgående analys som sedan används som grund för det nästkommande arbetet gällande er ekonomi, ifall ni känner att ni vill fortsätta med deras hjälp. Har ni fått en oväntad större summa ni vill få att växa över åren? Dem kan hjälpa er, deras specialitet ligger hos risk- och skattefrågor och kan ge ett mycket brett utbud på lösningar då de har en väldigt bred kompetens och ett stort utbud som konkurerrar mot många banker.

Nöjda kunder är grunden för ett lyckat företag – Det vet Svensk Ekonomiplanering om och vill därför alltid höra av dig ifall du inte är nöjd. För att ni ska vara säkra på att allting går rätt till så är Svensk Ekonomiplanering licenserade utav både SWEDSEC och INSURESEC. Detta gör att du kan vara säker på att du får en trygg och kompetent vägledning. Att låta någon annan hantera eller få ta del av din ekonomi förstår dem kan vara känsligt och är mycket väl införstådda i detta. Mötet med kunden är oerhört viktigt enligt dessa.

Leave a Reply