Alltele bredband och telefoni

Alltele är ett telecom bolag som jobbar med att få ut fiber, bredband och telefoni till deras kunder. Det erbjuds även tilläggstjänster för den som vill känna sig extra säker när dem eller deras barn surfar på internet. Kanske vill du ha ett extra virusskydd? Eller något som hindrar dina barn från att komma åt hemsidor som innehåller vuxenmaterial? Eller vill du surfa anonymt? Alltele har tjänster för allt detta. Dem har två avdelningar där den ena inriktar sig mer till privatkunder och den andra till företag. De arbetar främst med att fokusera på företag som är små till medelstora. Bredband erbjuds till hastigheter upp till 1000mbit/s via fiber, men det finns alternativ för de som inte har en fiberanslutning till deras hem. Du kan även få bredband hem via mobilnätet eller genom det vanliga telejacket som finns i ditt hus. Det är inga problem. Alltele har även hemtelefoni som ansluts via telejacket eller via ditt bredband. Deras tjänster är anpassade efter människor till alla åldrar och det erbjuds även här olika tilläggstjänster såsom hemligt nummer och nummerpresentatör.

Leave a Reply