Badrumsfixaren – renovera badrum stockholm

Renovera badrum stockholm

Välkommen till vårt showroom på Ingemarsgatan 6 i Stockholm! Vi hjälper dig att planera och utforma ditt badrum. Vi vet hur man tar ideér till verklighet. Hos oss hitar du även kvalitets kakel, exklusiv badrumsinredning och klinker till bra priser.

Badrumsfixaren hjälper dig gärna att utforma och designa ditt nya badrum, att förverkliga dina drömmar. Tid, kvalitet och tillgänglighet är ledord i vår verksamhet. Badrumsfixarens mål är att överträffa dina förväntningar med bra service, ett bra utfört arbete och till bästa möjliga pris.

Vi är ett våtrumsbehörigt företag som har erfarenhet, kunnande och flexibilitet att utforma och konstruera kvalitetsbadrum. Ring oss eller maila oss för att få en kostnadsfri offert. För kunden blir processen enkel och vi tar hand om hela byggprocessen och hjälper att leda dig igenom hela arbetets procedur.

 

Leave a Reply