Cykelbutiker i Stockholm

När jag var på väg hem från jobbet igår så gör jag som jag brukar göra, jag går nämligen. Dels för att slippa trafiken men även för jag vill passa på att röra på mig.

Jag gick längs med Sibyllegatan i Stockholm och där såg jag en väldigt färsh och fin Cykelbutik. Då tänkte jag för mig själv jag har nog aldrig varit inne i cykelbutiker i Stockholm innan. Måste börja ta hand om mig själv och cykla till jobbet är bättre än att gå så det är någonting jag definitivt ska kolla på. När jag väl kom hem så kollade jag in en hemsida som heter Bikeid.se och där såg jag väldigt coola cyklar, väldigt bra information. Var speciellt en cykel som tog min uppmärksamhet, nämligen Majestic. Den var utrustad med Automatix, ett tvåväxlat nav utan synliga reglage från SRAM. Tror definitivt det blir ett köp när jag tagit reda på lite mer information.

Cykelbutiker i Stockholm

Leave a Reply