Att arbeta inom hotell & restaurang

Har du drömmar av att jobba med mat? Träffa människor och se till att alla trivs?
Då kanske restaurang och hotell-yrket är någonting för dig?

Ett yrke där man möter människor från olika världens håll, där du behövs!
Om du siktar mot att bli servitör/servitris, kock, hotellreceptionist, bartender eller i vissa fall croupier så behövs det inom restaurang och hotell.
För dig som gillar flexibla arbetstider så kan detta vara någonting för dig. Det är väldigt bra om du behärska flera språk då det kan komma besök från alla världens hörn.

Är du en social person så har du hittat rätt! Det är ett väldigt stort plus om du har social kompetens, genom att jobba inom restaurang och hotell så utvidgas dina sociala färdigheter.

Är du en kreativ människa är detta ett jobb för dig! Du får chansen att använda dig av dina kunskaper på flera sätt en ett. Vill du bli kock så kanske du kan skapa en rätt? Är det en bartender du vill bli så varför inte en ny drink? Varje dag är unik och därför är det spännande att gå till jobbet för man vet inte vad som kan hända. Kanske gick det inte så bra en dag, då kanske det blir jättebra kommande dag?

Jobba i team, man behöver aldrig känna sig ensam när man jobbar inom restaurangyrket. Din arbetsplats mår bäst i att alla strävar efter samma mål, mår någon dåligt eller kanske känner sig vilsen så hjälps man åt, så får man ett bättre slutresultat.

Få vänner för livet. Det är ett väldigt välkomnande yrke där det är lätt att få vänner. Det gör arbetsplatsen mycket trevligare och man känner sig avslappnad samtidigt som man har kul på arbetsplatsen.

Var stolt över ditt arbete, inom restaurangyrket så kan du känna stolthet över att komma till jobbet och göra det yttersta. Visar du driv och engagemang så kommer det att visa både på personal och även kunderna.

Klicka på bilden ovan för att ta dig vidare

Välkomna in till en fantastisk värld!

Leave a Reply