Frågor? Vi hjälper dig!

Våra anställda kan svara på frågor, vi lämnar dig inte

Jobb

Många har frågor och funderingar angående olika jobb och utbildningar. Hoppas att denna sida ger dig hjälp på traven. Här kan du läsa mer om yrkesrådgivning som är till för dig som är arbetslös och inte vet vad du vill jobba med eller du som redan har ett jobb men känner att du vill byta. Det är vanligt att inte veta vad man vill jobba med och något som skapar framtidsångest hos ett flertal människor. Gå till en yrkesrådgivare som kan ge dig den hjälp som du behöver. Denna sida tar även upp hur jobbsök och platsannonser fungerar. Vidare hur affärsutveckling, rekrytering samt bemanning fungerar. Ifall du vill åka utomlands för att jobba kan du dessutom läsa mer om hur fungerar att jobba som au-pair eller att volontärarbeta.

 

Utbildning

På utbildningsfronten kan du läsa mer om hur olika högskolor, universitet samt folkhögskolor fungerar samt vilka likheter och skillnader det finns mellan de olika skolorna. Genom detta kan du få tips om vilken typ av skola som passar dig bäst. Vill du hellre läsa en utbildning på distans kan du läsa mer om hur det fungerar med distanskurser. Du kan även läsa om språkkurser samt utbildningar som säljutbildningar, sjukvårdsutbildningar, vuxenutbildningar etc. Slutligen får kan du få hjälp med hur du ska strukturera ditt CV så det blir så tydligt som möjligt. Du kan även läsa om vad du ska tänka på vid val av utbildning.

Vi erbjuder att

  • Hitta nya jobb
  • Byta jobb
  • Yrkesrådgivning
  • Hitta rätt utbildning
  • Vidareutbilda dig

 

 

Leave a Reply